ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ - ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ Bookmark and Share
 
almond
Αμυγδαλέλαιο
 
Bookmark and Share Βοτανικά Όνομα: Prunus amygdalus var. dulcus
Άρωμα: Γλυκό και καρυδιού
Ιδιότητες: Άχρωμο, άοσμο, λιπαντικά
Οφέλη για την υγεία: Θαμπή επιδερμίδα, κνησμός, φλεγμονή, πόνος στους μυς.
Το Αμύγδαλέλαιο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φυτικά έλαια, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης σε μορφή ελαίου μεταφορέα ή βάσης στην αρωματοθεραπεία. Έχει απαλή υφή , εξάγεται από τους καρπούς του αμυγδάλου και είναι λίγο λιπαρό. Το βοτανικό όνομα του Αμυγδαλέλαιου είναι Prunus amygdalus var. dulcus. Το Αμυγδαλέλαιο έχει μια πολύ ελαφριά, γλυκιά και φυστικοειδή μυρωδιά. Είναι απολύτως καθαρό στο χρώμα με μια χροιά του κίτρινου. Το Αμυγδαλέλαιο είναι ένα σήνηθες λάδι , το οποίο είναι εύκολα να το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Donkeyisland.
To αμυγδαλέλαιο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φυτικά έλαια και χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία για μασάζ σώματος. Το λάδι είναι εύκολα απορροφήσιμο και χρησιμεύει ως μαλακτικό, προσφέροντας μια απαλή, λαμπερή, όμορφη νότα στο δέρμα. Ισορροπεί την υγρασία του σώματος. Σε περίπτωση απώλειας της υγρασίας, είναι χρήσιμο για να την επαναφέρετε. Είναι εξαιρετικό λιπαντικό, έτσι βοηθά στην καταπολέμηση των κνησμών και των φλεγμονών. Είναι ένα εξαιρετικό φυσικό υδατικό και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Λόγω της πληθώρας των ωφελειών που προσφέρει το Αμυγδαλέλαιο, χρησιμοποιείται στην παραγωγή κρέμας σαπουνιών, και ενυδατικών.
Το Αμυγδαλέλαιο είναι η καλύτερη θεραπεία για την ισορροσπία του δέρματος και την επαναφορά της φυσικής λάμψης του. Είναι επίσης γνωστό ότι βελτιώνει την επιδερμίδα και δίνει μια νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο. Βοηθά πολύ στην θρέψη του δέρματος. Παρέχει μια στιγμιαία ανακούφιση, στην περίπτωση του πόνου των μυών. Έχει υψηλή συγκέντρωση ελαϊκού και λινελαϊκού - απαραίτητα λιπαρά οξέα. Χρησιμοποιείται για μασάζ σώματος, αλλά, κατά περιόδους, χρησιμοποιείται ως λάδι βάσης και αναμειγνύεται με το λάδι από φύτρο σιταριού για να του δώσει μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Bookmark and Share
αγόρασέ το
Sizes
Ελληνικά αιθέρια έλαια
Περισσότερα για την αρωματοθεραπεία
Αιθέρια έλαια και Θεραπεία
Παραγγελίες : order(at)donkeyisland(dot)gr
Συγγράματα - σταθμοί στη σύγχρονη Αρωματοθεραπεία
1937. Gattefosse: Aromatherapie: Les Huiles Essentielles Hormones Vegetales
1964. Jean Valent: Aromatherapie
1976. Robert Tisserand: TheArt of Aromatherapy
1979. Paul Belaiche: Traite de Phytotherapie et d' Aromatherapie
1983. Henri Viaud: Huilles Essentieles - Hydrolats: Distillation,Qualite,ControledelaPurete,Indications Majeures
1990. Pierre Franchomme & Daniel Penoel: L' Aromatherapie exactement
Αποκήρυξη πληροφοριών
το πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία.
Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.
.
carrier oil
Prunus amygdalus
Λάδi αμυγδάλου
στη φροντίδα της υγείας
 
Τιμή 100μλ
4.90 EUR
save money
using paypal
Sizes

distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
αποστολή ΔΩΡΕΑΝ
Sizes
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION
Χονδρική Πώληση