Εκχύλισμα Κίστου
ΒΑΜΜΑ Κίστου Cistus incanus extract
Τα υγρά φυσικά εκχυλίματά μας γίνονται με μεγάλη προσπάθεια σε μικρές ποσότητες χρησιμοποιώντας μόνο την καλύτερη ποιότητα συλλεγμένων φυτών για να σας προσφέρουμε τα πιο ιδανικά σε ποιότητα εκχυλίσματα. Η μεγάλης διάρκειας διαδικασία εκχύλισης σε διατροφικό οινόπνευμα  βεβαιώνει ότι λαμβάνετε το πιό ισχυρό εκχύλισμα βοτάνων δεδομένου ότι διατηρεί ουσιαστικά όλα τα φυτο-ιατρικά και θρεπτικά στοιχεία του φυτού.
Η λαδανιά - κίστος (cistus incanus) είναι πολυετείς θάμνοι που βρίσκονται μόνο στα ξηρά και άγονα χώματα στην περιοχή της Μεσογείου. Επίσης γνωστό ως rock rose o Κίστος  & έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από οποιασδήποτε φυτό στην Ευρώπη, με εκπληκτική ικανότητα καταστροφής των ελευθέρων ριζών καθώς επίσης και υψηλή αντιοξειδωτική δραστηριότητα.
order@donkeyisland.gr
Αιθέρια έλαια και Θεραπεία
Περισσότερα για τα Αιθέρια έλαια
Χρήση των αιθερίων ελαίω
etheria spot
 
Αποκήρυξη πληροφοριών
Στο πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία. S
Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.
.
Χειροποίητα φυσικά υγρά εκχυλίσματα βοτάνων
vanilla
Βανίλια - Κίστος - Καννέλα - Δάφνη
περισσότερα
Tincture
Εκχύλισμα Κίστου
Το βάμμα του Κίστου
στη φροντίδα της υγείας

Aποστολή Δωρεαν

Τιμή
14.90 EUR
50ml
άλλα προϊόντα Κίστου - cistus incanus
cistus

Τσάι Κίστου
Αιθέριο έλαιο Κίστου
Θυμίαμα Κίστου- Λάδανο
Λοσιόν προσώπου - Cistushope
Ανθόνερο κίστου
 
 

distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION