Το αιθέριο έλαιο Κίστου
στη φροντίδα του προσώπου
Cistushope
Αντιρυτιδική
αντιγηραντική
Λοσιόν Προσώπου
Τιμή
35.00 EUR
50ml
με κάθε παραγγελία ΔΩΡΕΑΝ
100μλ ανθόνερο κίστου

Συστατικά
Αιθέρια έλαια γερανιού, καροτόσπορου και κίστου σε λάδι Jojoba - αλόη - Αβοκάντο.
Εφαρμογή:
Η λοσιόν προσώπου CISTUShope χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της νύχτας μετά από καθαρισμό του δέρματος με ανθόνερο Κίστου
Πιθανές θεραπείες :
Η λοσιόν προώπου CISTUShope απλώνεται στο δέρμα του προσώπου με απαλό μασάζ. Τα αιθέρια έλαια του Κίστου , του Καροτόσπορου και του Γερανιού αναφέρεται ότι έχουν ισχυρή δράση στην καταπολέμηση και την πρόληψη των ρυτίδων Αντιγηραντική, αντιρυτιδική προστασία και αναζωογοννητική διέγερση των κυττάρων. Εξισσοροπούν τη λιπαρότητα. Μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικά στο να βοηθήσουν στην επούλωση και την πρόληψη των ραγάδων.
Για σύσφιξη των τόνων του δέρματος και ενυδάτωση.
Πιθανές ενδείξεις:
Το αιθέριο έλαιο του Κίστου είναι αντι-μολυσματικό και μπορεί να βοηθήσει το γερασμένο δέρμα.
Αντενδείξεις:
Δοκιμάστε πρώτα τη λοσιόν σε μικρή ποσότητα για την πιθανή ευαισθησία του δέρματός σας ή την αλλεργική αντίδραση , αν έχετε ιστορικό.
order@donkeyisland.gr
άλλα προϊόντα Κίστου - cistus incanus
cistus

Τσάι Κίστου
Εκχύλισμα Κίστου
Θυμίαμα Κίστου- Λάβδανο
Αιθέρια έλαια και Θεραπεία
Περισσότερα για τα Αιθέρια έλαια
Χρήση των αιθερίων ελαίων
etheria spot
Αποκήρυξη πληροφοριών
Στο πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία.
Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.
.
cistus pro line
Μπουκάλι γυάλινο 50μλ με καπάκι τρόμπα ροής λαδιού.
 
 

distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION
Aποστολη Δωρεαν