Ανθόνερο Κίστου
Bookmark and Share Μέθοδος εξαγωγής
Απόσταγμα με ατμό των κλαδιών και των φύλλων του φυτού Κίστου incanus cistus, γνωστού και με τα ονόματα Λαδανιά - Κουνούκλα.
Προτεινόμενες χρήσεις:
Χρήση στο δέρμα για καθαρισμό του προσώπου και για τη σύσφιξη των τόνων του δέρματος και ενυδάτωση. Εξισσοροπεί τη λιπαρότητα. Το ανθόνερο του κίστου είναι πολύ στυφό. Προλαβαίνει και σταματά την αιμορραγία. Συνίσταται για τον καθαρισμό και την επούλωση των πληγών. Βοηθά επίσης να επουλωθούν οι ιστοί των ούλων. Αναφέρεται επίσης ότι είναι ισχυρό στην καταπολέμηση και την πρόληψη των ρυτίδων. Μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικό στο να βοηθήσει στην επούλωση και την πρόληψη των ραγάδων.
Γενικές εφαρμογές:
Τονωτική Λοσιόν
Χρησιμοποιήστε το για να αντικαταστήσει το νερό στην Ενυδάτωση
Χρήση σε άργιλο στο πρόσωπο και σε Μάσκες προσώπου
Ατμόλουτρα
Κομπρέσσες
Υγρά μαντηλάκια
Αντενδείξεις:
Το ανθόνερο του Κίστου είναι αντι-μολυσματικό, και μπορεί να βοηθήσει το γερασμένο δέρμα.
 
Δεν υπάρχουν αντενδείξεις Bookmark and Share
order@donkeyisland.gr
Αιθέρια έλαια και Θεραπεία
Περισσότερα για τα Αιθέρια έλαια
Χρήση των αιθερίων ελαίω
etheria spot
.
Hydrosol
Ανθόνερο κίστο
υ
Μπουκάλι 100μλ με σπρέυ καπάκι
Χρήση στο δέρμα για καθαρισμό του προσώπου και για τη σύσφιξη των τόνων του δέρματος. Εξισσοροπεί τη λιπαρότητα.
 
με κάθε παραγγελία Cistushope 50ml
ΔΩΡΕΑΝ 100μλ ανθόνερο κίστου
 
Αποκήρυξη πληροφοριών
Στο πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία. S
Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.
Bookmark and Share >
Το ανθόνερο του Κίστου
στη φροντίδα του προσώπου

Αποστολη Δωρεαν

Τιμή
12.90 EUR
100ml
άλλα προϊόντα Κίστου - cistus incanus
cistus
Αιθέριο έλαιο Κίστου
Τσάι Κίστου
Εκχύλισμα Κίστου
Θυμίαμα Κίστου- Λάβδανο
Λοσιόν προσώπου - Cistushope
 
 

distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION