Αιθέριο έλαιο Κίστου - Λαδανιά - Κουνούκλα Bookmark and Share
bottle
Αιθέριο έλαιο Κίστου Cistus incanus
Τιμή: 5ml 35.00EUR
Μέθοδος εξαγωγής
Απόσταγμα με ατμό των φύλλων του φυτού Κίστου incanus cistus, γνωστού και με τα ονόματα Λαδανιά - Κουνούκλα
Προτεινόμενες χρήσεις:
Χρήση στο δέρμα αραιωμένο σε ένα έλαιο βάσης για τη σύσφιξη των τόνων του δέρματος , μόνο του ή σε συνεργασία με άλλα αιθέρια έλαια. Επίσης χρησιμοποιείται σε συσκευές καύσης αιθερίων ελαίων για το "ανεβαστικό" άρωμά του - πρέπει να χρησιμοποιείται λιτά στα αρωματικά μίγματα, δεδομένου ότι μπορεί να εξουδετερώσει τα άλλα έλαια.
Πιθανές θεραπείες :
Παραδοσιακά έχει χρησιμοποιηθεί ως αναγεννητής των κυττάρων του δέρματος , που θεραπεύει τις μολυσμένες πληγές, τα έλκη , την βρογχίτιδα, τον βήχα, την γρίπη , τα κρυολογήματα και τους ιούς, ως απολυμαντικό χώρου σε μολυσματικά περιβάλλοντα, ως άρωμα χώρου για να διευκολύνει τον διαλογισμό. Μπορεί να φανεί χρήσιμο κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης ή της νευρικής κόπωσης.
Πιθανές ενδείξεις:
Το αθέριο έλαιο του Κίστου είναι αντι-μολυσματικό, και μπορεί να βοηθήσει το γερασμένο δέρμα.
Προσοχή:
Πάντα δοκιμάστε πρώτα ένα αιθέριο έλαιο σε μικρή ποσότητα για την ευαισθησία ή την αλλεργική αντίδραση. Εάν είστε έγκυος, χρήση με τη επίβλεψη του γιατρού σας.ς . Bookmark and Share
order@donkeyisland.gr
άλλα προϊόντα Κίστου
cistus

Τσάι Κίστου
Εκχύλισμα Κίστου
Θυμίαμα Κίστου- Λάβδανο
Λοσιόν προσώπου - Cistushope
Αιθέρια έλαια και Θεραπεία
Περισσότερα για τα Αιθέρια έλαια
Χρήση των αιθερίων ελαίω
etheria spot
 
Αποκήρυξη πληροφοριών
Στο πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία. S
Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.
.
cistus
 
 

distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION
Το αιθέριο έλαιο Κίστου
στη φροντίδα του προσώπου
Τιμή
35.00 EUR
5ml
Aποστολη Δωρεαν