Προϊόντα Κίστου
cistus
Κίστος - Λαδανιά - Κουνούκλα
cistus tea
Τσάι
Τσάι Κίστου - Cistus incanus
Το πιό μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του Κίστου είναι η αφθονία σε πολυφαινόλες, των οποίων η εξαιρετική αφθονία στσ φυτό με το ροζ λουλούδι το καθιστά εξαιρετικό , ως πολύτιμο συμπλήρωμα τροφής , που χρησιμοποιείται σαν τσάι . Από τα πολύ παλιά χρόνια η Λαδανιά (Κίστος ο κρητικός) είναι γνωστό φυτό σαν ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος για την αποκατάσταση της υγείας στα κοινά κρυολογήματα και τη γρίπη.
περισσότερα
bottle
Αιθέριο
Αιθέριο έλαιο Κίστου
περισσότερα
Βάμμα
Εκχύλισμα Κίστου -
O Cistus creticus  είναι φυτό της οικογένειας Cistaceae , που περιέχουν περίπου 20 είδη. Είναι αιώνιοι θάμνοι που βρίσκονται μόνο στα ξηρά και τα άγονα χώματα στην περιοχή της Μεσογείου. Επίσης γνωστός ως Λαδανιά και Κουνούκλα  έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από όλα τα φυτά στην Ευρώπη, με την ικανότητα καταστροφής των ελεύθερων ριζών , καθώς επίσης και υψηλή αντιοξειδωτική περιεκτικότητα.
περισσότερα
resin
Ρετσινι
Λάβδανο - Θυμίαμα
Προκειμένου να συλλέξουν το λάβδανο από τα άγρια φυτά του Κίστου, χρησιμοποιούν το Λαδανιστήριο, μια κατασκευή από ξύλο με πλαστικές κορδέλες. Οι πλαστικές λουρίδες συλλέγουν τον «ιδρώτα» των φύλλων του φυτού. Αυτός ο ιδρώτας όταν κρυώσει γίνεται μαύρος.Ιδανικό θυμίαμα για το σπίτι σας .
περισσότερα
Cistushope
Λοσιόν προσώπου
Μπουκάλι γυάλινο 50μλ με καπάκι τρόμπα ροής λαδιού.
Αντιγηραντική ,αναγεννητική των κυττάρων, αντιρυτιδική λοσιόν με αιθέρια έλαια σε λάδι Jojoba.
περισσότερα
Hydrosol
Ανθόνερο κίστο
υ
Μπουκάλι 100μλ με σπρέυ καπάκι
Χρήση στο δέρμα για καθαρισμό του προσώπου και για τη σύσφιξη των τόνων του δέρματος. Εξισσοροπεί τη λιπαρότητα.
περισσότερα
etheria spot
Αποκήρυξη πληροφοριών
το πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία.
Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.
.
με κάθε παραγγελία 50μλ
ΔΩΡΕΑΝ 100μλ ανθόνερο κίστου
Η λοσιόν προσώπου CISTUShope χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της νύχτας μετά από καθαρισμό του δέρματος με ανθόνερο κίστου.
cistus
cistus
cistus
cistus
 
Δείτε βίντεο στο youtube sponsored by DID:
https://www.youtube.com/user/MrDonkeyisland/videos
Ελάτε να γίνουμε φίλοι στο Facebook
και κερδίστε χρήματα από τις προσφορές μας.
 
 

distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION