DonkeyislanD - Ελληνική παραγωγή.
Τα Ελληνικά αιθέρια έλαια είναι γνήσια και αυθεντικά, και αποστάζονται στην χαμηλότερη δυνατόν θερμοκρασία και πίεση ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητά τους. Χρησιμοποιούμε μόνο μικρούς ανοξείδωτους αποστακτήρες (125 και 250 λίτρων) τους οποίους επιβλέπουμε προσωπικά σε όλη την διάρκεια της απόσταξης, έχοντας έτσι το προνόμιο να παρατηρούμε την κάθε σταγόνα όπως βγαίνει από τον συμπυκνωτή!
Τα αιθέρια έλαιά μας είναι τα μόνα που μπορούμε να εγγυηθούμε ότι είναι ανόθευτα, επειδή τα παράγουμε εμείς! Η συλλογή των βοτάνων, η ξήρανση (όπου απαιτείται), η απόσταξη και η εμφιάλωση γίνεται από εμάς ή κάτω από την συνεχή επίβλεψή μας, ώστε να τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις, σε όλα τα στάδια παραγωγής, που εγγυώνται ένα ποιοτικό, αγνό, ανόθευτο, ενεργειακό τελικό προϊόν
Μάθετε περισσότερα για τα αιθέρια έλαια
Αιθέρια έλαια και Θεραπεία
Μάθετε για τις χρήσεις των αιθερίων ελαίων
Ανθόνερα Hydrosols
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ  A-Ω
αλφαβητικός κατάλογος
Xονδρική πώληση
Juniper (Juniperus communis)
Basil(Ocimum basilicum)
GERANIUM ( Pelargonium graveolens)
MEDITERRANEAN BAY (Laurus nobilis)
ROSEMARY (Rosmarinus officinalis)
SPEARMINT (Mentha spicata)
EUCALYPTUS (Eucalyptus globulis)
SAVORY (Thymbra capitata)
MARJORAM (Origanum majorana)
FENNELSEED (Foeniculum vulgare)
CHIOS MASTIC(Pistachia lentiscus)
PEPPERMINT(Mentha piperita)
MYRTLE (Myrtus communis)
PETITGRAIN leaves (Citrus aurantium var. Amara)
BERGAMOT(Citrus bergamia)
PINE (Pinus sylvestris)
ORANGE zest (Citrus sinensis)
ORIGANUM (Origanum heraclioticum)
SAGE (Salvia officinalis)
set
 
Αιθέρια έλαια και Θεραπεία
Περισσότερα για την αρωματοθεραπεία
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΉΣ
Τα αιθέρια έλαια της σειράς μας που προέρχονται από διάφορες άλλες χώρες προέλευσης από ολόκληρο τον κόσμο, ανήκουν στην κατηγορία "therapeutic grade", και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι, σαν τα δικά μας, παράγονται αποκλειστικά για τις ανάγκες της ιατρικής αρωματοθεραπείας, δηλαδή ότι για την παραγωγή τους ακολουθούνται τα κριτήρια και προϋποθέσεις που ακολουθούμε και εμείς για την παραγωγή των αιθερίων ελαίων της Ελληνικής Αρωματοθεραπείας.
info@donkeyisland.gr
.
 
.
 
Αποκήρυξη πληροφοριών
Στο πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία.
Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.
.
ambulance
Αρωματοθεραπεία
Eντομοαπωθητικά αιθέρια έλαια SET
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ SET «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ»
Αιθέριο έλαιο Ρίγανης
Αιθέριο έλαιο Μελισσόχορτο
Αντισηπτικά αιθέρια έλαια
Θεραπεία των ουλών
jh
Αιθέρια έλαια & ζώα
 
 

distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION