ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ
Τι είναι το ριγανέλαιο;
Μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών ερευνών δείχνουν ότι το Ριγανέλαιο είναι ένας ισχυρός εξαγνιστής που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην ανθρώπινη υγεία. Το Ριγανέλαιο είναι μια φυσική ουσία που παράγεται από τα άγρια φυτά της Ρίγανης , με δύο βασικά συστατικά την Καρβακρόλη και τη Θυμόλη. Έρευνες αποδεικνύουν ότι και τα δύο αυτά συστατικά έχουν σημαντική επίδραση σε επιβλαβείς μικροοργανισμούς , που προκαλούν πολλές ασθένειες στους ανθρώπους.
Είναι σημαντικό να μην συγχέουμε το αιθέριο έλαιο της Ρίγανης με το φυτό της Ρίγανης , που χρησιμοποιείται σαν καρύκευμα στην κουζίνα. Το καρύκευμα προέρχεται από το φυτό Origanum Marjoram ενώ το Ριγανέλαιο από το φυτό Origanum vulgare.
Το Ριγανέλαιο πωλείται σε υγρή μορφή και σε κάψουλες (ταμπλέτες). Και στις δύο περιπτώσεις είναι σημαντικό να ελέγξετε αν προέρχεται από το συγκεκριμένο φυτό και αν η συγκέντρωση καρβακρόλης είναι το λιγότερο 70%.

Ποια είναι τα ωφέλη του Ριγανέλαιου;
Οι αρχαίοι Έλληνες είναι οι πρώτοι που αντιλήφθηκαν τα ωφέλη στην υγεία και την ιατρική ποιότητα του Ριγανέλαιου. Είναι γνωστή η ισχυρή αντιϊική, αντιβτηριακή, αντιμυκητιακή και αντιπαρασιτική δράση του Ριγανέλαιου, η δράση του στη μείωση του πόνου , αντιφλογιστικό , εναντίον των μολύνσεων.
Μερικά από τα σπουδαιότερα ωφέλη του Ριγανέλαιου είναι:
Καταστρέφει οργανισμούς που συμβάλλουν στη ανάπτυξη δερματικών μολύνσεων και προβλημάτων χώνευσης.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Αυξάνει την σύνδεση και την ευελιξία των μυών.
Βελτιώνει την υγεία του αναπνευστικού.

Χρήση του Ριγανέλαιου
Μολύνσεις του δέρματος
Το Ριγανέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω στο δέρμα για να θεραπεύσει την φαγούρα, μολύνσεις του δέρματος μόνο αν είναι διαλυμένο (σε φυτικό έλαιο). Πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης πριν το απλώσετε στο δέρμα , αφού το αναμίξετε με φυσικό λάδι ελιάς ή καρύδας (συνήθως ένα κουταλάκι του γλυκού φυτικό λάδι για κάθε σταγόνα ριγανέλαιου).
Προβλήματα χώνευσης
Η υψηλή συγκέντρωση Θυμόλης και Καρβακρόλης στο Ριγανέλαιο βοηθά στην ανακατωσούρα του στομαχιού και ενισχύει την πέψη. Για αυτό το λόγο μια γρήγορη σπιτική θεραπεία για ελαφριά δυσπεψία είναι να πίνει κανείς ένα ποτήρι γάλα ή χυμό ανακατωμένο με δυο-τρεις σταγόνες ριγανέλαιου.
Ανθόνερο Ρίγανης
Ένα προϊόν της απόσταξης του φυτού της άγριας ρίγανης είναι το ανθόνερο. Είναι αποσταγμένο νερό με μικρή ποσότητα αιθέριο έλαιο Ρίγανης. Μυρίζει σαν τη Ρίγανη και είναι ευεργετικό και ασφαλέστερο από το Ριγανέλαιο για εσωτερική χρήση.
Αντισηπτικό, αντιμυκητιακό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά για ελαφριά δυσπεψία , θεραπεύει τις στοματικές πληγές, πλύσιμο του στόματος για μολύνσεις των ούλων και των δοντιών, γαργάρες για τον λαιμό, έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες για μάσκες αργίλου ...

Παρενέργειες του Ριγανέλαιου
Ενώ το Ριγανέλαιο έχει πολλά ωφέλη , έχει και κάποιες παρενέργειες:
Μειώνει την ικανότητα του σώματος να απορροφήσει τον σίδηρο. Για αυτό χρειάζεται όταν χρησιμοποιείται να συνδέεται με την χορήγηση συμπληρωμάτων σιδήρου. Οι έγκυες γυναίκες να αποφεύγουν τη συχνή χρήση Ριγανέλαιου.
Άνθρωποι που έχουν αλλεργίες στο Θυμάρι, Μέντα , Βασιλικό, Φασκόμηλο ίσως να είναι ευαίσθητοι στο Ριγανέλαιο , αφού ανήκουν όλα στη ίδια οικογένεια φυτών. Ερεθισμοί στο δέρμα , αναφυλαξία, τάση για έμετο είναι σημάδια για να σταματήσετε την χρήση και να ζητήσετε βοήθεια από τον γιατρό.

Δείτε σε βίντεο τη χρήση του ριγανέλαιου
 
.
Αποκήρυξη πληροφοριών
Στο πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία.
Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.
.
Δείτε απόσταξη δενδρολίβανου
JL
video
Μπουκάλια
bottle
Γυάλινα Μπουκάλια 5/10/50/100m με σταγονόμετρο AMBER
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ EMAIL
Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για ό,τι σας απασχολεί.
Μπορείτε χωρίς κόστος να ρωτήσετε τους ειδικούς μας και αυτοί σύντομα θα σας απαντήσουν.
carrier
Φυτικά έλαια.Τι είναι τα φυτικά έλαια βάσης εμποτισμού;Ιδιότητες των φυτικών Ελαίων.
ambulance
Αρωματοθεραπεία
Περισσότερα για τα Αιθέρια έλαια
Eντομοαπωθητικά αιθέρια έλαια SET
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ SET «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ»
Αιθέριο έλαιο Ρίγανης
Αιθέριο έλαιο Μελισσόχορτο
jh
Αιθέρια έλαια & ζώα
oil
Απαραίτητες προφυλάξεις για την χρήση των αιθερίων ελαίων.
Συνταγές καθαρισμού με αιθέρια έλαια
JK
Μελισσοθεραπεία
 
 

distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION
Το αιθέριο έλαιο Ρίγανης
στη φροντίδα της υγείας
Τιμή
9.30 EUR
10ml
Aποστολη Δωρεαν

Qty
Το αιθέριο έλαιο Ρίγανης
στη φροντίδα της υγείας
Τιμή
9.30 EUR
10ml
Aποστολη Δωρεαν

Qty