DonkeyislanD Όροι χρήσης
Η χρήση αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (για να παραγγείλετε προϊόντα ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του, ή για την αποστολή και μεταφορά των προϊόντων κ.λπ.) υπονοεί ότι συμφωνείτε με τους γενικούς νομικούς όρους και τις διατάξεις της. Ζητάμε να τους διαβάσετε προσεκτικά πρίν χρησιμοποιήσετε αυτό το site.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ
Κάθε συστατικό, το εμπορικό σήμα , οι φωτογραφίες ή άλλο στοιχείο που φορτώνονται από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας είναι ιδιόκτητης φύσης και υπάγονται στο νόμο πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα υλικά, τα εμπορικά σήματα, η ιδιοκτησία κ.λπ. του donkeyisland.gr και των τρίτων προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Ότι εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστοχώρο είναι για λόγους πληροφόρησης και μόνο και δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να μεταφορτωθεί και να χρησιμοποιηθεί για οικονομικούς λόγους ή με τρόπο που μπορεί να βλάψουν τα συμφέροντα της επιχείρησης ή των τρίτων που διαφημίζονται σε αυτόν (π.χ. μεταφορτώνοντας το λογότυπο ενός τρίτου για χρήση όπως είναι ή με τροποποιημένη μορφή με στόχο να πραγματοποιηθεί παράνομο κέρδος, ή να χρησιμοποιηθεί με τρόποπου προσβάλλει τα δημόσια ήθη και την ευπρέπεια).

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
Πρίν στείλουν οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες στο donkeyisland.gr, τα παιδιά και οι νέοι κάτω από 16 ετών πρέπει πρώτα να έχουν την συγκατάθεση των γονέων τους.
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΩΝ
Οι υποχρεώσεις μας
Μετά από την πραγματοποίηση μιας ONLINE παραγγελίας για ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα μας, θα σας απαντήσουμε με EMAIL για την λήψη της παραγγελίας σας και τις λεπτομέρειες για την εκτέλεσή της. Η παραγγελία σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία για την αποστολή στη παρεχόμενη διεύθυνση, οπότε σ'αυτή την περίπτωση θα ειδοποιηθείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την αποστολή της. Κάθε προϊόν που δεν περιλαμβάνεται στο EMAIL που θα σας στείλουμε θα θεωρηθεί ότι δεν περιλαμβάνεται στην παραγγελία σας.
Τιμές και διαθεσιμότητα
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στον ιστοχώρο μας είναι διαθέσιμα Παρόλα αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορούν να είναι μη διαθέσιμα κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα και θα σας ενημερώσουμε για την μη διαθεσιμότητα των προϊόντων αναφορικά με την παραγγελία σας. Είναι η πολιτική μας η παραγγελία σας να αποστέλλεται την επόμενη μέρα της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
Εκτελωνισμός
Εάν τα προϊόντα υπόκεινται σε εκτελωνισμό, οι φόροι και οι δασμοί είναι ευθύνη του πελάτη. Παρακαλώ ελέγξτε με τις τοπικές αρχές σας, ιδιαίτερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, για τη νομοθεσία σχετικά με τις εισαγωγές ή τις ONLINE παραγγελίες εκτός Η.Π.Α.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Το donkeyisland.gr διατηρεί το δικαίωμά του να επιφέρει τις τροποποιήσεις ή τις αλλαγές στους όρους και τις διατάξεις του παρόντος ιστοχώρου, χωρίς προγενέστερη ανακοίνωση στους πελάτες του.
ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ
Οι όροι και οι διατάξεις εν τω παρόντι, καθώς επίσης και όλες οι συναλλαγές μέσω του donkeyisland.gr θα είναι υπαγόμενοι στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που κυβερνά το ηλεκτρονικό εμπόριο, και από τον καταναλωτικό νόμο (2251/1994) που κυβερνά τις πωλήσεις από απόσταση. Εάν οποιοσδήποτε από τους όρους και τις διατάξεις συγκρούεται με τη προαναφερθείσανομοθεσία, αυτός ο όρος/η διάταξη θα είναι άκυροι. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο info@donkeyisland.gr για διευκρινίσεις ή σχόλια.
Αποκύρηξη πληροφοριών
Σας ευχαριστούμε
DonkeyislanD.gr
.
Δείτε απόσταξη δενδρολίβανου
JL
video
Ρώτησε να μάθεις
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ EMAIL
ΑΡΘΡΑ & ΘΕΜΑΤΑ
Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για ό,τι σας απασχολεί.
Μπορείτε χωρίς κόστος να ρωτήσετε τους ειδικούς μας και αυτοί σύντομα θα σας απαντήσουν.
Δείτε βίντεο στο youtube sponsored by DID:
https://www.youtube.com/user/MrDonkeyisland/videos
Ελάτε να γίνουμε φίλοι στο Facebook
και κερδίστε χρήματα από τις προσφορές μας.
distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION